Categories
 
Dutch English Frans Duits
Categorieën
Promo's ontvangen
*Email

Naam

GO

GO

Point-virgule - Manuel Wauters Cocktails - Point-Virgule PV-COC-0104 Manuel Wauters Cocktailzeef

Merk: Manuel Wouters
Model: point-virgule pv-coc-0104 manuel wauters cocktailzeef
Beschikbaarheid: Op voorraad
Adviesprijs: 6,95€
Excl. BTW: 5,74€
Direct leverbaar
Aantal:
   - of toevoegen aan -   
Heeft u ergens anders hetzelfde artikel gevonden voor een lagere prijs? Laat het ons weten
  • 8/10 gebaseerd op 75 reviews op Beslist.nl
  • Altijd de laagste prijzen
  • Voor 16:00u besteld, morgen geleverd (Indien direct leverbaar)
  • Zonder BTW mogelijk bij geldig BTW nr. met account

Point-Virgule PV-COC-0104 Manuel Wauters Cocktailzeef

Point-Virgule PV-COC-0104 Manuel Wauters Cocktailzeef

CocktailzeefHandige zeef uit de Point-Virgule cocktail collectie. Met deze zeef kan je gemakkelijk vermijden dat er pitjes of pulp in de cocktail zouden terechtkomen. RECEPT PISCO SOUR 1 scoop gepileerd ijs • 6 cl Pisco • 2 cl suikerwater • 3 cl limoensap • 1 eiwit • 8-tal ijsblokjes Garnituur • kaneel • delmonicoglas • cocktailmaatje • Boston shaker • strainer • rasp (kaneel) • rietjeKoel het glas voor met gepileerd ijs. Doe de Pisco, het suikerwater, limoensap en eiwit in een mixglas. Deze cocktail wordt ‘dry geshaket’, zonder ijs dus. Neem de Boston shaker, voeg de ingrëdienten samen met de spiraal van de strainer en schud lang en krachtig. Open de Boston shaker, voeg ijsblokjes toe en schud nogmaals erg krachtig. Verwijder het ijs uit het voorgekoelde delmonicoglas. Giet de Pisco Sour via een strainer in het glas.Rasp verse kaneel over de cocktail. Serveer met een rietje. Salud!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: