Categories
 
Dutch English Frans Duits
Kategorien
Newsletteranmeldung
*Email

Name

GO

GO

Sunshine Kids Vega Grijs

Art.Nr. AUTOSTOEL
Verfügbarkeit Lagernd
Preis 159,00€ Unsere Preis116,10€
Preis ohne Steuer 95,95€
Sofort lieferbar
Menge
   - oder -   
Did you find somewhere same quality and cheaper? Let us know
 • 8/10 nach 75 Kundenbewertungen auf Beslist.nl
 • Immer die niedrigsten Preise
 • Heute bis 16 Uhr bestellt, morgen geliefert (falls sofort lieferbar)
 • Gültige Mehrwertsteuernummer und account? Dann können Sie ohne Mehrwertsteur zahlen

Sunshine Kids Vega Grijs

 

>> Autostoel Sunshine Kids Monterey, groep 2/3, Isofix, als beste getest door de ADAC.

Bekijk de Monterey crash test video en oordeel zelf.

Monterey autostoel als beste getest door ADACMonterey autostoel als beste getest door ADACMother&Baby Award SilverPractical Parenting Award SilverMonterey autostoel Crash TestedMonterey autostoel Isofix CompatibleMonterey autostoel Reinforced Side Impact

 

>> Autostoel Sunshine Kids Vega, groep 2/3, met bevestigingsriem voor stevige bevestiging in auto’s zonder Isofix.

Oordeel ANWB Kinderzitjestest 2011 = GOED. Bekijk de Vega Crash Test video.

 

De autostoelen zijn geschikt voor kinderen tot een lengte van 150cm en een gewicht van 15 tot 36 kg. 
De hoogte en breedte van de rugleuning kunnen afzonderlijk van elkaar ingesteld worden.

 

NB. Sunshine Kids biedt een vervangingsprogramma als een autostoel bij een ernstig ongeval betrokken is geweest. 

De Sunshine Kids Vega autostoel groep 2/3 is geschikt voor kinderen tot een lengte van 150cm en een gewicht van 15 tot 36 kg. Deze autostoel heeft een extra bevestigingsriem, zodat de autostoel ook in auto's zonder Isofix goed vastgezet kan worden. 

8 REDENEN OM VOOR DE VEGA AUTOSTOEL TE KIEZEN:  1. De hoogte van de hoofdsteun is in 11 standen verstelbaar tot een hoogte van 76 cm, waardoor deze autostoel geschikt is voor kinderen tot een lengte van 150cm, zoals beschreven in de Europese Richtlijn. De Nederlandse wetgeving verplicht een autozitje voor kinderen tot 135cm, maar in o.a. Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk moeten kinderen tot 150cm vervoerd worden in een goedgekeurd en passend autozitje (let hier op als u op vakantie gaat!). Doordat de hoogte van de hoofdsteun exact aan de lengte van uw kind aangepast kan worden, zal de gordel ook altijd een juiste positie hebben en niet snijden.

 2. De breedte van de ruggensteun is traploos verstelbaar d.m.v. een draaiknop aan de achterzijde. U kunt de ruggensteun exact aanpassen aan de schouderbreedte van uw kind tot maximaal 51 cm. Houd hierbij ook rekening met de dikte van de kleding (zomerjas/winterjas).

 3. De diepe, versterkte zijkanten zijn voorzien van energieabsorberend EPS schuim voor een zeer goede bescherming van hoofd en schouders, ook bij een zijwaartse botsing (Reinforced Side Impact Protection). Niet alleen veilig, maar ook erg comfortabel.

 4. De Vega autostoel kan ook in auto's zonder Isofix extra goed vastgezet worden d.m.v. een bevestigingsriem aan de achterzijde. Het gebruik van de autogordel blijft hierbij verplicht.

 5. Goedkeuring volgens ECE R 44/04. De Vega autostoel voldoet echter aan veel hogere veiligheidseisen, dan door de wet worden gesteld.

 6. De onderkant is vlak en voorkomt beschadigingen aan uw autobekleding. Bovendien is de onderkant voorzien van een rubber antislip laag, zodat de stoel niet verschuift.

 7. De bekleding is gemaakt van zacht en ademend materiaal en heeft een comfortabele vulling. Reinigen kan met een vochtige doek. De bekleding is ook afneembaar en kan met de hand gewassen worden.

 8. De Vega autostoel heeft een zit- en slaapstand.

Neue Beurteilung

Mein Name


Meine Beurteilung Bitte beachten: HTML ist nicht verfügbar!

Bewertung Schlecht           Gut

Bitte den angezeigten Code einfügen